Danny Maaskamp is onze nieuwe gitaardocent bij Elevate. Op de vrijdagen kan je les bij hem nemen! Hij geeft les van beginners tot conservatorium niveau. Hierbij wat meer informatie:

Danny Maaskamp groeide op in Arnhem. Toen hij 7 werd begon hij met het nemen van gitaarlessen bij de lokale muziekschool. Gedurende 7 jaar studeerde hij klassiek gitaar om uiteindelijke zijn akoestische gitaar in de ruilen voor de elektrische.

Na jaren les te hebben gehad van verschillende docenten deed hij auditie aan het conservatorium in Amsterdam en later in Arnhem. Tijdens zijn studie speelde Danny in verschillende bands en gaf hij les, aan huis en op muziekscholen.

Danny houd van veel verschillende funky muziekstijlen met andere invloeden. Laten we zeggen: Funk-Rock, Jazz-Funk, R&B, Hiphop en Black Gospel.

Zijn inspiratie haalt hij uit muziek van George Benson, Lee Ritenour, Larry Carlton, Norman Brown, Ronny Jordan, Robben Ford, Steve Lukather, Dwight Sills, Guthrie Govan en speelde in het verleden o.a. bij Gospel Boulevard.