Beste leerlingen,

Deze week (24 Juli 2019) is bekend geworden dat Mind Connected voortaan de danslessen van Elevate Rotterdam gaat verzorgen! Dat is natuurlijk goed nieuws.

Mind Connected verzorgt al langere tijd workshops en ook bijv. danslessen in het midden van het land. Lianne van Dis en Rosemary Werbata, beide lid van Mind Connected, zijn langere tijd docent geweest bij Elevate. De energie die zij via Mind Connected op de Nederlandse podia laten zien zetten zij door in de lessen. Hiermee bouwen ze aan een grote groep mensen die danst voor God. Voor meer informatie over Mind Connected kan je terecht op instagram, Facebook en www.mindconnected.nl

Waarom deze overname?
Elevate heeft vanuit Veenendaal een 3-tal jaren de dansschool in Rotterdam mogelijk gemaakt. Elevate heeft hierbij bewust de keuze gemaakt om de visie van Lianne te ondersteunen en Elevate daar te bouwen. Het werken op afstand is voor Elevate is echter lastig gebleken en een struikelblok waar we geen oplossing voor hebben gevonden.

Hoe nu verder?
U wordt per 31 Juli 2019 uitgeschreven bij Elevate. U krijgt van ons een verrekening van de leskosten, mocht dat nodig zijn. We dragen uw naam en adresgegevens over aan Mind Connected. Zij nemen met u contact op over de inschrijving bij hen. Vanwege de vakanties zal dat mogelijk vlak vóór de eerste lessen zijn. De lessen gaan echter direct na de zomer gewoon door, met Lianne als docente (1e lesweek is de week van 2 September).

Lianne schrijft het volgende over de overname van Mind Connected in Rotterdam:

Mind Connected gaat na de zomer door met de leerlingen van Elevate Rotterdam om hun lessen te bieden. Lianne van Mind Connected crew zal deze lessen verzorgen. Yes! Hierdoor zal er weinig veranderen in de lessen zelf voor jullie.

Mind Connected is een danscrew met als doel om dans te gebruiken om God bekend te maken en dichter naar Hem toe te groeien. Mind Connected zal vanaf na de zomer in Rotterdam amateurs danslessen aanbieden voor leerlingen om ditzelfde doel uit te voeren. Check hier hun website: http://www.mindconnected.nl/

Lianne heeft er enorm veel zin in om met jullie te dansen en namens Mind Connected zijn we heel blij dat we op deze wijze ervoor kunnen zorgen dat de danslessen verder kunnen gaan!

Zie voor verdere informatie: www.mindconnected.nl

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.