Online lessen voor piano.

Bij Elevate kun je ook online lessen volgen. Dat heeft een aantal voordelen, vooral als je ver weg woont. We hebben een complete beginnerscursus online muzieklessen voor piano beschikbaar. Dit is een cursus begeleidend piano leren spelen voor kinderen vanaf ong. 8 jaar oud (tot 65+). Je leert alle noten, akkoorden, intervallen, breken, en omkeringen. Na deze 10 lessen kun je al 5 leuke liedjes spelen. De lessen krijg je van Harold Schonewille, de oprichter van Artsschool Elevate. Harold heeft zijn eigen techniek om muziek begrijpelijk te maken. Daardoor wordt muziek maken pas echt leuk en gemakkelijk.

Er zijn in totaal inmiddels ruim 47 video’s. Buiten de beginnerscursus zijn er interessante online muzieklessen voor half gevorderden en gevorderden. Deze gaan bijvoorbeeld over het spelen van worshipsongs in band formatie of juist solo. Deze lessen bevatten dus veel praktische leerzame tips en uitgebreide uitleg.

Online lessen voor gitaar.


Je kunt ook online gitaarlessen volgen voor gevorderden. De online lessen voor gitaar worden gegeven door niemand minder dan Elisa Krijgsman. Het zijn lessen voor zowel akoestisch als electrische gitaar. Dit zijn geen lessen voor beginners maar voor diegenen die hun talent verder uit willen bouwen. Tobias Plansoen gaat binnenkort de online gitaarlessen voor beginners starten, voor mensen die gitaar willen leren spelen. Alle online muzieklessen zijn doorlopend te bekijken.

Drumles ook online te volgen.

Binnenkort starten we met drumlessen via de online muziekschool van Worship Masters Academy. Vanaf mei 2018 zullen de eerste online drumlessen van Joel Slagtand voor het eerst verschijnen. Met deze lessen voor drums wordt het aanbod voor de muziekliefhebbers weer verder uitgebreid. Joel gaat je in deze online drumlessen alles leren wat hij weet. En dat is met zijn ruim 10 jaar ervaring in drummen bij de Ronduit praiseband en op de EO jongerendag niet mis. Schrijf je in voor de mailing dan hoor je als eerste wanneer deze online drumlessen beschikbaar zijn.

Welk instrument ga jij leren bespelen? 

Je kunt deze lessen volgen via Worship Masters Academy. Klik op de link of de knop ‘Online Lessen’ op deze pagina.

 

We beloven in ieder geval 2 dingen:

 

Je krijgt les van gerenommeerde muzikanten en we zorgen er voor dat (in de loop van de tijd) op alle niveau’s online muzieklessen gevolgd kunnen worden.

Wij zorgen er voor dat voor iedere week een nieuwe les online komt van ongeveer 20 minuten. Zo kan je dus het hele jaar door nieuwe dingen leren!

 

Online lessen volgen heeft veel voordelen.

  • Leer muziek spelen wanneer je wilt
  • Altijd en overal beschikbaar
  • Bekijken via tablet, computer of telefoon
  • Dus nooit meer te laat komen
  • 24 uur per dag beschikbaar
  • Lekker In je eigen tempo
  • Waar je ook woont in Nederland
  • Goedkoper dan een leraar