PARADEWEEK

Jaarlijks organiseert Elevate de Paradeweek voor jou! Je krijgt de mogelijkheid om op te treden in onze grote zaal, voor publiek. De zaal wordt ingericht als theater inclusief licht en geluid. Jij kunt hier laten horen of zien waar je het afgelopen jaar mee bezig bent geweest. Het zou gaaf zijn als je samen met je docent een stukje instudeert. Als je een begeleidend instrument nodig hebt dan mag je dat bij je docent aangeven. We kunnen ook een begeleidende track afspelen, het is maar net wat er bij je past.

De week is opgedeeld in verschillende groepen. Op de dinsdag (vocaal) komen er veel zangers en een aantal leerlingen die dit jaar begonnen zijn op bijvoorbeeld gitaar, piano of drums.
Op de donderdag (klassiek) komen de klassieke, akoestische instrumenten voorbij. Daarbij zullen er wat leerlingen zijn die lichte muziek spelen (rustige popmuziek).
De vrijdag (pop/rock) is een wat stevigere avond met veel drums, gitaar, bas, toetsen en andere populaire instrumenten.
Op zaterdag (dans) hebben we 3 dansvoorstellingen waarbij alle dansgroepen één of meerdere keren een optreden doen.

We horen je graag optreden en zien je graag in de Paradeweek. Wil je het optreden van je familie of vrienden meemaken? Koop dan een kaartje* (€3,50 incl. consumptie) en geniet mee!

20 Juni 19:00 Vocaal
22 Juni 19:00 Klassiek
23 Juni 19:00 Pop/rock
24 Juni 14:00/16:15/19:30 Dans

*Gezien de populariteit van deze avonden raden we u aan om tijdig een kaartje te kopen.