Elevate Sessions

Met enige regelmaat organiseert Elevate in samenwerking met poppodium VLOW een jamsessie avond. Deze avonden zijn bedoeld om vrijer te leren spelen, in een bandsetting te leren spelen en om te genieten van het muziekmaken met vriend of vreemde. Voor jonge muzikanten is het dé gelegenheid in Veenendaal om in vertrouwde setting te leren spelen met ervaren muzikanten. Deze muzikanten geven alle ruimte voor beginners om eens te kijken hoe leuk het is om in een band te spelen.

Beginners:
Drums: Overleg eens met je docent of je zou kunnen meedoen. Als je een liedje in vierkwartsmaat kunt spelen dan kan je al meespelen! Als je docent er niet bij kan zijn, vraag dan één van je ouders mee of een vriend of vriendin.

Gitaar, piano, bas, blaasinstrument:
Als je twee of 3 akkoorden kunt spelen dan kan je al meedoen. Kan je op je gitaar bijvoorbeeld een A, D en E akkoord spelen en je kunt deze afwisselen dan kan je al meedoen! Overleg eens met je docent met welke akkoorden je wilt meedoen en, als je bij de jamsessie bent, geef dan duidelijk aan welke akkoorden je kunt spelen. Dan maken de andere muzikanten er muziek bij.

Om 20.00u wordt de jamsessie geopend door onze eigen Elevate Sessie band. Heb je nog niet eerder gejamd of vind je het gewoon fijn om wat tips en truuks te krijgen zodat je optimaal op de jamsessie bent voorbereid? Kom dan een uurtje eerder om 19.00u zodat de bandcoaches je op weg kunnen helpen.

Ervaren, gevorderd:
We vinden het heel gaaf om met je in contact te komen en je de gelegenheid te geven om met ons muziek te maken. Je bent dus van harte welkom! Er is altijd plek om te spelen. Speel je graag op je eigen spullen, neem deze dan mee. Er staan een drumkit en stagepiano klaar, evenals een Line6 gitaarversterker, een Markbass/Glockenklang basversterker combi en uiteraard zangmicrofoons.

Wanneer is de volgende sessions?
De eerstvolgende “Elevate Sessions” avond vindt plaats op 12 november 2021 vanaf 20.00u.

Check onze Facebookpagina voor het volgende event via deze link.