In samenwerking met Worship Masters Academy organiseren we de eerste Worship Vocal Training van 2019.

 Dinsdag 24 September starten we met deze 10 delige workshop onder leiding van Leonien Koster.Je leert niet alleen veel beter zingen maar ook veel over harmonie, dynamiek, blenden, improviseren en interpreteren.

Je krijgt hierbij 6 maanden toegang tot onze database met een aantal meerstemmige arrangementen op hedendaagse worship songs. Deze partijen helpen jou en je zangteam om de lessen ook toe te passen.

We hebben slechts ruimte voor 10 personen. Wil jij met je hele zangteam deelnemen laat ons dat dan even weten op [email protected]

Leonien (ook bekend als Lejony) geeft sinds lange tijd vocal trainingen op het gebied van worship en gospel muziek. In haar kerk in Utrecht heeft ze veel ervaring opgedaan met zangteams. Deze ervaring vind je in iedere workshop terug.

De kosten bedragen €215 voor 10 trainingen van 90 minuten en 6 maanden online toegang tot de zangpartijen. De trainingen zijn om de week zodat je thuis goed kunt studeren. Deze Worship Vocal Training wordt georganiseerd in samenwerking met Worship Masters Academy.